Naslovna Niš JP Nišstan saopštenje za javnost

JP Nišstan saopštenje za javnost

0
JP Nišstan
JP Nišstan foto: GP018

JP Nišstan je društveno odgovorna firma koja se bavi poslovima od javnog značaja pa je u skladu s tim sklopljen ugovor o održavanju česama sa GO Medijana.


Kao društveno odgovorna firma otvoreni smo za sve vrste predloga, sugestija i primedbi koje se tiču unapređenja i poboljšanja našeg rada, ali da bi to bilo plodonosno potrebno je da se znaju ingerencije i domen rada JP Nišstana.

Povodom konkretnog slučaja održavanja česme Puž u parku Čair, ali i drugih javnih česama na teritoriji opštine Medijana , a koje održava JP Nišstan, obaveza našeg preduzeća a u skladu sa validnim ugovorom sa GO Medijana je obilazak i provera ispravnosti česama dva puta nedeljno u toku letnje sezone, zamena i popravka slavina , održavanje rešetki i odvodnih kanala oko česama po pozivu a najviše dva puta mesečno.

Čišćenje korita česama i održavanje prostora oko česama je u obavezi i domenu rada drugih gradskih , javnih i komunalnih preduzeća. Nišstan nema obavezu kontrolisanja higijene javnih česama niti se bavi vaspitno edukativnim poslom građana i bez obzira što smo apelovali na sugrađane da kese, flaše i ostali otpad ne bacaju u korita česama oni to i dalje rade i stvaraju ružnu sliku nebrige oko istih.

Puž u Čairu
Puž u Čairu foto: „Kreni-promeni“

JP Nišstan ovim putem javno osuđje krađu naše imovine , jer smo mi preduzeće čiji je osnivač grad pa otuđenjem naše imovine u stvari otuđuje se imovina Grada Niša ali i svih njegovih građana, a protiv takvog vandalizma i svih ostalih krivičih dela koja budu usmerena protiv našeg preduzeća borićemo se svim legalnim sredstvima.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde