Naslovna Hronika Uhapšena ćerka osumnjičena za ubistvo svoje majke u naselju Nikola Tesla

Uhapšena ćerka osumnjičena za ubistvo svoje majke u naselju Nikola Tesla

0
Ubistvo ilustracija
Ubistvo ilustracija foto: GP018

M. C, osumnjičena za ubistvo svoje majke Z. C. iz Niša, uhapšena je danas u naselju „Nikola Tesla”, gde se nalazi i porodična kuća u kojoj je zločin počinjen.

Prema pisanju portala Nova.rs, ona je uhvaćena u blizini igrališta nedaleko od fabrike „Misao” u naselju „Nikola Tesla”.

Više javno tužilaštvo u Nišu ranije je saopštilo da je zatražena obdukcija tela preminule i da se sprovode sve neophodne mere radi rasvetljavanja okolnosti ovog tragičnog događaja.

„Više javno tužilaštvo u Nišu obavešteno je da je 8. septembra, u večernjim časovima, u kući na adresi u Nišu zatečeno telo Z. C. (69) i da postoje osnovi sumnje da je lišena života”, navedeno je u saopštenju tužilaštva.

Prema informacijama iz istrage, sve okolnosti ukazuju na to da se ovaj zločin dogodio u porodičnoj kući, dok motivi i tačni detalji još nisu poznati javnosti.

Ubistvo se dogodilo u nedelju u večernjim satima. Ubijena žena je u kući živela sa suprugom i ćerkom. Telo žene pronašao je upravo njen suprug koji nije bio u kući u momentu kada se zločin dogodio.

#Hronika

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde