Naslovna Društvo Palilula uvodi drastične kazne za divlje deponije, postavljaju se i kamere

Palilula uvodi drastične kazne za divlje deponije, postavljaju se i kamere

0
Divlja deponija
Divlja deponija foto: GP018

Najveći plan GO Palilula je ekološko uređenje opštine, naveo je predsednik ove opštine Bratislav Vučković. On je naveo da će prvo uklanjati divlje deponije, i vesti drastične kazne.

Bratislav Vučković
Bratislav Vučković foto: GP018

„Prvo i osnovno na čemu ćemo raditi je uklanjanje divljih deponija sa naše teritorije, i uvođenje drastičnih kaznenih odredbi i sprovođenje kaznenih mera za one građane koji ne poštuju komunalni red u gradu“, naveo je Vučković.

Komunalna policija
Komunalna policija foto. GP018

On je dodao da će se protiv ovoga boriti i pomoću kamera i drona. Na kojim lokacijama će biti postavljene kamere, za sada ne otkriva.

Bratislav Vučković
Bratislav Vučković foto: GP018

„Danas smo našoj komunalnoj miliciji dali na revers dron, koji poseduje GO Palilula, zatim kamere, neću sad otkrivati lokacije i mesta. Već za mesec, mesec i po dana ćemo imati prve rezultate. Ne može naše komunalno preduzeće da očisti sve to što se u gradu zaprlja. Najnoviji primer je na novom ulazu u Elektronsku industriju, bivša ulica Marina Držića. Već prošle nedelje smo radili, bez obzira na dežurstvo naših komunalnih inspektora, već je juče ili prekjuče ogromna količina deponovanog materijala se našla na tom mestu“, zaključio je Vučković

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde