Naslovna Društvo Klinički centar zapošljava 41 radnika – traži se obezbeđenje, kuvar, mesar, spremači,...

Klinički centar zapošljava 41 radnika – traži se obezbeđenje, kuvar, mesar, spremači, domari, referenti…

1
Klinički centar Niš
Klinički centar Niš foto: GP018

Univerzitetski klinički centar raspisao je dva konkursa za prijem 41 radnika u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom. Početkom avgusta Klinički centar u Nišu raspisao je konkurs za prijem osam novih radnika – dva viša radiološka tehničara, pet doktora medicine iz radijacione onkolonije i jednog biologa/molekularnog biologa.

Ovog puta, jedan oglas je raspisan za prijem sedam administrativnih radnika – četiri referenta za potrebe knjigovodstva, i po jedan za potrebe Odseka javne nabavke, Odseka obračuna plata i Odseka fakturisanja.

Pored oglasa za prijem administrativnih radnika, Klinički centar traži i 34 nemedicinskih radnika. Raspisan je oglas za prijem inženjera investicionog/tehničkog održavanja, 4 radnika obezbeđenja sa oružjem, 2 tehničara održavanja informacionih sistema, 3 domara (2 molera i 1 električara), kuvara/poslastičara, mesara, tehničara na hemodijalizi, 3 referenta za sanitarnu kontrolu, 6 tehničara za održavanje odeće, 4 servira, pomoćnog radnika u kuhinji i 7 spremača prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge.

Svi radnici će zasnovati radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom. Ugovor o radu se zaključuje do 30. 11. 2024. godine, s tim da će se trajanje radnog odnosa nastaviti u skladu sa produženjem roka važenja instrukcije Ministarstva zdravlja RS, odnosno dobijenim saglasnostima Ministarstva zdravlja RS, a najduže do 24 meseca od dana potpisivanja Ugovora o radu.

Konačnu odluku o izboru kandidata za prijem nemedicinskih radnika u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom, doneće v. d. direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš, na osnovu izveštaja Komisije.

Rok za podnošenje prijave je osam dana od dana objavljivanja oglasa na portalu Nacionalne službe za zapošljavanje.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde