Naslovna Društvo Komedija o milion razloga zašto „ubiti“ muža pred niškom publikom

Komedija o milion razloga zašto „ubiti“ muža pred niškom publikom

0
Kako i zašto ubiti muža
Kako i zašto ubiti muža

U nedelju, 6. oktobra 2024. godine, sa početkom u 20 časova, sala Doma Vojske u Nišu biće odigrana komedija „Kako i zašto „ubiti” muža – Na miliooon načina”. Glavni junaci ove urnebesne predstave, Peđa Damnjanović i Nataša Aksentijević, vodiće publiku kroz milion razloga zašto i kako „ubiti” muža, na komičan način.

Komedija o milion razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nežnog pola na priručnik „Kako i zašto ubiti suprugu“. Naime autor ovog dela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, posle čega je usledio i priručnik namenjen damama.

„U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspeti da pronađu na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena“, navode organizatori.

Ova komedija prema romanima italijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizovana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmejali su publiku širom sveta.

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, a žensku stranu ispričaće glumica Nataša Aksentijević

Ulaznice se mogu kupiti onlajn na sajtu TICKETS.RS ili na prodajnim mestima Ticketsa po ceni od 1.200 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde