Naslovna Niš Radnički večeras protiv IMT-a za prvu pobedu u gostima

Radnički večeras protiv IMT-a za prvu pobedu u gostima

0
Aleksandar Vojnović i Nikola Drinčić
Aleksandar Vojnović i Nikola Drinčić foto: FK Rdanički Niš

Fudbalski klub Radnički gostovaće IMT-u u sedmom kolu Super lige Srbije. Utakmica će biti odigrana večeras na stadionu „Lagator“ u Loznici od 18.30 časova. Radnički posle dve vezane pobede gostuje ekipi koja je u prethodnom kolu upisala prvu pobedu u prvenstvu.

„Trenersku karijeru započeo sam u IMT-u i to je dobro organizovan klub koji izuzetno poštujem. Imaju sjajan tim, sada dovode i prekaljene internacionalce iz Francuske, koji su sjajni igrači i prave veliku razliku na terenu. IMT je ekipa koja ima ozbiljan karakter i igra svaku utakmicu na maksimalnom nivou. Očekuje nas jako teška utakmica, ali mi smo spremni“, kaže strateg Radničkog Nikola Drinčić, koji se osvrnuo i na ono što je urađeno u prethodnom periodu.

„Do sada smo samo gostovali, jer i teren u Leskovcu nije naš. Imamo tri pobede, dva poraza. Mi smo na strani igrali protiv dva veoma ozbiljna protivnika i mislim da su igrači i na te dve utakmice odradili sjajan posao. Da smo dobili te dve utakmice mi bismo sada bili prvi na tabeli. Mislim da je ovaj tim u nekom stvaranju, da pravimo sjajne rezultate i ja verujem u ove momke. Mogu samo da kažem da sam, ne zadovoljan, nego prezadovoljan i srećan što sam njihov trener“, dodao je Drinčić.

Optimističan pred utakmicu je i standardni prvotimac Aleksandar Vojnović.

„IMT je mlada, kvalitetna ekipa. Ove sezone pojačali su se sa par internacionalaca tako da nas sigurno očekuje zahtevna utakmica. Mi meč dočekujemo u veoma dobroj atmosferi. Dobro smo radili ove sedmice i sigurno ćemo dati sve od sebe da se vratimo sa bodovima u Niš i da onda pauzu dočekamo u još boljem raspoloženju i ako Bog da u vrhu tabele“, govori Vojnović.

Duel na stadionu „Lagator “ u Loznici zakazan je za petak 30. avgust od 18.30 časova. Glavni sudija biće Stanko Ostraćanin.

Posle ovog kola sledi reprezentativna pauza. Nakon pauze Radnički gostuje Jedinstvu iz Uba, pa sledi povratak na „Čair“ 21. septembra i meč na novom terenu sa Spartakom iz Subotice.

#Sport

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde