Naslovna Društvo Prvi „Niški noćni market“ u petak na pijaci „Krive livade“

Prvi „Niški noćni market“ u petak na pijaci „Krive livade“

0
Niški noćni market
Niški noćni market foto: JKP Tržnica Niš

Prvi „Niški noćni market„, održaće se 30. avgusta, u petak, sa početkom u 18 sati, na pijaci „Krive livade“. Manifestacija će trajati do ponoći, a pored zabavnog, imaće i humanitarni karakter, obzirom da će biti postavljena NURDOR-ova humanitarna kutija, te će prisutni moći da doniraju željene iznose za decu obolelu od raka.

Kako bi se iz Tržnice uverili da je sve spremno za petak popodne, ovu lokaciju danas obišao je rukovodilac Sektora pijačne uprave i tehničkih poslova u JKP „Tržnica“ Niš Nikola Ždraljević.

Izdato je preko 110 tezgi, što znači da je interesovanje veliko. Ostalo je još malo mesta, nekih destak tezgi, te pozivam ljude da se prijave i učestvuju u ovom nesvakidašnjem dešavanju. Biće izloženi najraznovrsniji proizvodi, počev od onih za jelo i piće, preko nakita, ukrasa, umetnina. Prisutni će moći da uživaju u najboljim burgerima, mesu pod sačem, raznim specijalitetima, kazao je Ždraljević.

Kako je dodao, spozorstvu su se pridružili mlekara Milkhouse, Red Bull i Oldtajmer klub Niš.

Kako bi sugrađani bili detaljnije informisani o manifestaciji, organizaciji su se priključili i mladi koji je ovih dana najavljuju deljenjem flajera na nekoliko lokacija po gradu

Prethodnih dana, u delu gde su smeštene piljarske tezge na ovoj pijaci, a na zahtev zakupaca, uvedene su instalacije i razvodni ormani sa monofaznim priključcima za rashladne vitrine, što ljudima mnogo znači.

Rukovodstvo Tržnice na čelu sa v.d. direktora Goranom Đorđevićem uvek je tu za prodavce, ali i kupce, kako bi svaki problem što pre bio rešen, jer nam je važno da svakodnevna prodaja odnosno kupovina budu na zadovoljstvo svih sugrađana, zaključio je Nikola Ždraljevič.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde