Naslovna Društvo Novi gradonačelnik nastavlja s prijemima građana u Gradskoj kući: Ovo je kuća...

Novi gradonačelnik nastavlja s prijemima građana u Gradskoj kući: Ovo je kuća svih građana

0
Prijem građana
Prijem građana foto: GP018

Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović danas je održao prvi prijem građana Niša u svom mandatu. Nišlije su iznosile komunalne probleme, pre svega, ali mogle su da reše probleme i nedoumice vezane za upis dece u vrtiće JPU „Pčelice“.

Dragoslav Pavlović je istakao da će prijemi građana biti učestala pojava, a ove nedelje biće održan još jedan, najverovatnije u subotu.

Dragoslav Pavlović
Dragoslav Pavlović foto: GP018

„Važno je da u narednom periodu pokažemo da kod gradonačelnika može da se dođe, da kog gradonačelnika uvek postoje otvorena vrata i na taj način ćemo i prijem građana koncipirati. Otvorićemo vrata Gradske kuće, jer ovo nije mesto samo gradonačelnika, zamenika, članove Gradskog veća i druge saradnike, nego je kuća svih naših građana“, poručio je Pavlović.

On je najavio da je njihov cilj da u narednom periodu povećaju lokacije koje će biti komunalno sređene. Takođe, pozvao je i građane da daju svoje predloge za formiranje budžeta za 2025. godinu.

Marko Milinčić je u razgovoru sa direktorkom JPU „Pčelica“ Svetlanom Mitić želeo da se informiše u mogućnosti da svoje dete prebaci u vrtić koji je otvoren uoči izbora, ali koji i dan danas nije počeo sa radom.

Marko Milinčić
Marko Milinčić foto: GP018

„Imamo problem, koji zapravo nije problem. Želimo da prebacimo klinca iz jednog u drugi vrtić. Prebacujemo klinca u vrtić koji nije otvoren. Kad se bude otvorio, moći ćemo da uputimo molbu za prebačaj, a za sada ne može ništa“, naveo je Milinčić.

Meštani oko Gaboravačkog manastira već godinu dana nemaju vodu. Rukovodstvo grada Niša najavilo im je rešavanje tog problema.

Lidija Jovanov
Lidija Jovanov foto: GP018

„Došli smo zbog vodovoda. Voda nam nije prošla gore i nemamo vodu cele godine. Treba nam za upotrebu, nemamo vodu uopšte. Rukovodstvo grada je reklo da će da izađu na teren i da će se to završiti“, rekla je Lidija Jovanov.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde