Naslovna Niš Tri od tri u Leskovcu. Radnički savladao i Železničar

Tri od tri u Leskovcu. Radnički savladao i Železničar

0
Fk Radnički Niš - Železničar
Fk Radnički Niš - Železničar foto: FK Radnički Niš

Fudbaleri Radničkog savladali su ekipu Železničara sa 2:1 (1:1) u šestom kolu Super lige Srbije. Leskovac je još jednom bio taličan ekipi Radničkog koja je na stadionu „Dubočica“ upisala tri pobede i osvojila devet bodova.

Nije dopustila ekipa Nikole Drinčića da se ponovi prethodni meč, pa je pogodak postigla u ranoj fazi. Vidojević je igrao loptu rukom u šesnaestercu, a sudija Srđan Jovanović dosudio kazneni udarac. Precizan za vođstvo, u desetom minutu, bio je Nemanja Belaković.

FK Radnički Niš
FK Radnički Niš foto: FK Radnički Niš

Okušali su se zatim i gosti, ali je golman Manojlović odbranio šut Romanića. Imali su još par prilika igrači Radničkog, ali nisu uspeli da dođu do gola. Ekipa Železničara izjednačila je u 35. minutu kada je Cvetković centrirao, a Romanić pogodio.

U nastavku prvi su pripretili gosti, u 50. minutu Romanić je „pobegao“ Jamkamu i šutirao, a Manojlović ponovo dobro intervenisao. Golman domaćih imao je još jednu odličnu intervenciju u 68. minutu posle šuta Ezea.

Radnički je do vođstava došao u finišu meča i to posle prekida. Korner sa leve strane izveo je Bosić, a Pavlović odlično odreagovao i glavom savladao Popovića za, ispostaviće se, konačnih 2:1.

U sedmom kolu Radnički gostuje IMT-u, nakon čega sledi reprezentativna pauza. Nakon pauze Radnički gostuje Jedinstvu iz Uba, pa sledi povratak na „Čair“ 21. septembra.

Ova pauza će dobro poslužiti da se nova hibridna podloga „primi“. Radovi na glavnom terenu su u samom finišu, a pored glavnog terena, „Radnički“ rekonstruiše i dva pomoćna terena. Jedan će biti sa prirodnom travom, a drugi sa veštačkom.

FK Radnički Niš
FK Radnički Niš foto: FK Radnički Niš

Vrednost radova postavljanja hibridne podloge je između 700 i 800 hiljada evra, a radove vrši engleska firma PRDC.

#Sport

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde