Naslovna Niš JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus
JKP Naissus : RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

POPRAVKA MREŽE U KNEZ SELU

Voda na površini, nužan je iskop u Gornjomalskoj ulici, preko puta škole. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Gornjomalskoj ulici.

KVAR NA MREŽI U NASELjU BRANKO BJEGOVIĆ

Voda na afaltu, potreban je iskop u ulici Stevana Sinđelića kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Stevana Sinđelića i okolnim ulicama.

POPRAVKA KVARA U SELU POPOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u Poljskoj ulici kod broja 6. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Poljskoj ulici.

INTERVENCIJA NA MREŽI U SELU GORNjA TOPONICA

Voda na površini, neophodan je iskop u ulici Nikole Pašića kod broja 7. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenoj ulici ali i na prostoru sela Gornja Toponica.

NASTAVAK RADOVA U NIŠKOJ BANjI

Nastavlja se sa prevezivanjem priključka u ulici Jovana Popovića kod broja 1. Zbog radova, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Jovana Popovića i delu Hajduk Veljkove.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Žikice Jovanovića Španca 2A, na bul. dr Zorana Đinđića 13, 42a i 42a prilaz, Vojvode Mišića 93, Todora Milovanovića 67, Trg Pavla Stojkovića 10a, Dragiše Cvetkovića 24, u naselju Gornji Komren – Braće Stojanović 13 – Gornji Komren 30, Karpatska 8, na bul. Medijana 20 i 21 (Stop Šop), Pane Đukić 9, Kurska 11, Koste Stamenkovića 7, u naselju Branko Bjegović – Krajiška 3, Jovana Babunskog 33, u naselju Čalije – Ruža 17/5, Generala Vladimira Talića 6, Vase Čarapića 40, Kneginje Milice 3, Pop Ikonomova 6, Ivana Milutinovića 63b, Albanske Golgote 3b i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde