Naslovna Kultura „Nisomnia“ 27. i 28. avgusta u Banovini. Nastupiće Ničim izazvan, Orthodox Celts…

„Nisomnia“ 27. i 28. avgusta u Banovini. Nastupiće Ničim izazvan, Orthodox Celts…

0
Nisomnija 2024
Nisomnija 2024 foto: NKC

Muzički festival „Nisomnia 2024“ održaće se 27. i 28. avgusta u dvorištu Banovine. Program obe večeri festivala počinje od 20.30 sati. Festival je trebalo da bude 14. i 15. juna, a razlog za odlaganje su produženi radovi na gasifikaciji, koji su se izvodili na toj lokaciji.

Iako su mogle da se očekuju određene izmene u programu i otkazivanja bendova zbog promene termina, organizator Niški kulturni centar je najavio da nastupi ostaju isti.

Svake godine ovaj festival ima na programu odabrane rok sastave i bendove roku srodnih žanrova koji su na neki način ostavili trag na muzičkoj sceni, od onih koji traju već decenijama do drugih koji su stekli popularnost poslednjih godina.

„Poštovani sugrađani i gosti našeg grada, pozivamo vas na muzički festival Nisomnia. U utorak 27. i sredu 28. avgusta, u dvorištu Banovine, nastupiće Ničim izazvan, Orthodox celts, Koi Koi, The Bestbeat, Lutke na koncu, Plastic sunday, Ludak u razvoju, Bitange i Rokoshop“, navode iz NKC-a

Ulaznice za festival mogu se kupiti u knjižari NKC-a (Bulevar dr Zorana Đinđića 37) i knjižari Indigo (Obrenovićeva 39), po ceni od 1.200 dinara za jedno veče festivalskog programa.

Manifestacija, pored obaveznog muzičkog programa, zasnovanog na poznatim i afirmisanim ali i manje poznatim izvođačima rok i drugih vrsta popularne muzike, sadrži još niz drugih programskih sadržaja: izložbe, performanse, promocije, književne večeri, filmske i video projekcije.

#Kultura 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde