Naslovna Niš Radnički će imati novo ime na dresu. Kladionica postala zlatni sponzor niškog...

Radnički će imati novo ime na dresu. Kladionica postala zlatni sponzor niškog kluba

0
Radnički Niš
Radnički Niš foto: MAX BET

Fudbalski klub Radnički iz Niša dobio je novog zlatnog sponzora. U pitanju je kladionica MaxBet. Oni ističu da su uvereni da će saradnja sa FK Radnički iz Niša doprineti postizanju zajedničkih uspeha i unapređenju fudbala u regionu.

FK Radnički iz Niša je klub sa tradicijom dugom ceo vek i prepoznat po je svojoj posvećenosti razvoju mladih talenata i pružanju vrhunskog sportskog iskustva navijačima, navodi novi zlatni sponzora niškog kluba.

„Sa velikim zadovoljstvom nastavljamo da sponzorišemo nacionalni fudbal, jer verujemo da sport ima jedinstvenu snagu da ujedini zajednicu. Naša podrška FK Radnički nije samo investicija u sport, već i podrška u zajedničkom građenju uspeha u budućnosti i doprinos daljem razvoju fudbala u našoj zemlji. Ovaj klub je poznat po tome što često pruža jake performanse i održava visoke standarde, ali i po tome što je razvio mnoge talentovane igrače što je svakako dobar razlog da ih svesrdno podržimo u tekućoj sezoni“, istakao je Savo Bakmaz, izvršni direktor kompanije MaxBet.

I u Fudbalskom klubu Radnički veruju da će ova saradnja doprineti rastu kluba, pohodu na uspehe i postizanju što boljih rezultata.

„Veoma smo ponosni što smo sklopili partnerstvo sa MaxBetom, jednim od vodećih brendova u oblasti sportskih igara na sreću. Ovo sponzorstvo veoma nam je važno, jer delimo iste vrednosti – posvećenost, timski duh i želju za postizanjem vrhunskih rezultata. Radujemo se kvalitetnoj saradnji i zajedničkim uspesima na terenu i van njega“, izjavio je Dejan Propadalo, direktor FK Radnički.

Iz kompanije koja se bavi klađenjem i igrama na sreću ističu da je ulaganje u zajednicu jedan od prioriteta u njihovom poslovanju.

#Sport 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde