Naslovna Društvo Apel za pomoć: Više od 6 miliona dinara potrebno za Dejanovo lečenje

Apel za pomoć: Više od 6 miliona dinara potrebno za Dejanovo lečenje

0
Dejana Sećanskog
Dejana Sećanskog foto: Budi Human

Humanitarna fondacija „BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić“ pokrenula je akciju prikupljanja sredstava za lečenje Dejana Sećanskog (1975), istaknutog turističkog radnika iz Niša, kojem je hitno potrebna pomoć svih ljudi dobre volje.

Dejan je prve simptome progresivne multiple skleroze (G35 Sclerosis Multiplex) osetio 2001. godine, kada je počeo da vidi duple slike. Bolest je dijagnostifikovana i tretirana kortikosteroidima, što je privremeno usporilo njeno napredovanje. Međutim, uprkos višegodišnjem lečenju, progresija bolesti nije zaustavljena.

Da bi se sprečilo dalje pogoršanje i omogućio kvalitetniji život, Dejan treba da se podvrgne lečenju matičnim ćelijama u jednoj klinici u inostranstvu koja ima dugogodišnje iskustvo i zabeležene pozitivne rezultate u lečenju ove teške bolesti. Troškovi ovog tretmana, uključujući transplantaciju matičnih ćelija (HSCT), specijalističke preglede, laboratorijske analize, lekove, suplemente, ortopedska pomagala, fizikalne terapije, Molli odelo, kao i putne troškove, iznose više od 6 miliona dinara.

Dejanov korak ka pobedi nad bolešću zavisi od nas. Pozivamo sve ljude velikog srca da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i svojim donacijama omoguće Dejanu neophodno lečenje.

Pomozimo Dejanu da se izbori sa bolešću i nastavi sa životom dostojnim svakog čoveka. Budimo humani!

Sredstva se mogu donirati putem humanitarne fondacije „BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić“. Za više informacija o načinima doniranja, posetite zvanični sajt fondacije.

Za Dejanov korak ka pobedi!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde