Naslovna Niš Miljan Angelov brine o bezbednosti srpskih olimpijaca

Miljan Angelov brine o bezbednosti srpskih olimpijaca

0
Zorana Arunović, Miljan Angelov i Damir Mikec
Zorana Arunović, Miljan Angelov i Damir Mikec foto: instagram nalog MUPa Srbije

Miljan Angelov, pomoćnik komandanta Odreda Žandarmerije u Nišu, angažovan je kao oficir za bezbednost na Letnjim olimpijskim igrama u Parizu. Kao deo Misije Olimpijskog komiteta Srbije, Angelov svakodnevno radi na zaštiti naših sportista, osiguravajući im bezbrižnost tokom takmičenja.

Angelov svakodnevno sarađuje sa francuskom policijom i Žandarmerijom, a njegov doprinos je neprocenjiv za uspeh i bezbednost našeg tima na Olimpijadi, objavio je MUP Srbije na instagram nalogu.

„Njegova misija je da osigura da svaki naš sportista može da se takmiči bez brige, sa punom podrškom i sigurnošću“, saopštio je MUP Srbije.

Njegova posvećenost nije slučajna – Miljan je diplomirani oficir policije i pitomac druge klase Policijske akademije u Beogradu, sa dvadesetpetogodišnjom karijerom koja je primer profesionalizma i patriotizma.

„Ovaj angažman ne samo da pokazuje svestranost i značaj pripadnika MUP-a, već i ponos što je naš kolega deo ovog prestižnog događaja, dajući svoj doprinos na Olimpijadi „Pariz 2024″“, kaže MUP Srbije.

Naši sportisti su u sigurnim rukama dok se bore za medalje.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde