Naslovna Društvo Niš dobija još jedan Ritejl Park na Bulevaru 12. februar

Niš dobija još jedan Ritejl Park na Bulevaru 12. februar

3
Mega Maxi Tržni centar
Mega Maxi Tržni centar foto: GP018

Uveliko traju radovi na rekonstrukciji i dogradnji postojećeg poslovno-trgovniskog objekta u Nišu, na prostoru Mega Maksija na Bulevaru 12. februar u Nišu. Prema obaveštenju postavljenom na tabli gradilišta, radi se o još jednom ritejl parku koji će i u ovom delu grada okupiti prodavnice poznatih brendova.

“Osim Maksija, ovde će se naći i Najk prodavnica, zatim Jysk, Sport Vision outlet, ali po prvi put u Nišu i Kengur. prostora će biti i za Pepco, Benu, Takko, jedan Pet šop, ali i Fashion&Frends outlet.”

Prema planu, radovi bi trebalo da budu završeni do 30. septembra, čime će Niš dobiti još jedan savremeni komercijalni centar koji će dodatno obogatiti ponudu i dinamiku grada.

Otvaranje ritejl parka Nišlije  s nestrpljenjem iščekuju, jer ovaj deo grada nema tržne centre, ali i zbog toga što će nekoliko poznatih brendova ovde otvoriti outlet, pa se očekuju i niže cene.

3 KOMENTARA

    • Samo nam je ritejl potreban.
      Sve imao samo njega nemamo.
      Uskoro nećemo imati ni hrane ni vode.
      Kako razmišljamo tako nam se i dešava.

  1. Kad bi mogli da ne otvarate sve jedne iste radnje koje imamo vec na 5 mesta u gradu bili bi Vam zahvalni.Otvorite nesto novo malo za promenu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde