Naslovna Niš JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

JKP NaissusKVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na ulicama, potrebni su iskopi u ulici generala Koste Protića i Matice Srpske 28 kod zadružnog doma. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Gornja Vrežina.

KVAR NA MREŽI U NASELjU DONjI KOMREN

Voda na površini, potreban je iskop u Izletničkoj ulici kod broja 10. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru naselja Donji Komren.

POPRAVKA KVARA U MOKRANjČEVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Mokranjčevoj ulici kod broja 24. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u delu Mokranjčeve ulice.

INTERVENCIJA NA MREŽI U JUG BOGDANOVOJ ULICI

U toku su radovi na vodovodnoj mreži u Jug Bogdanovoj ulici kod broja 29. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Jug Bogdanovoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU TRUPALE

Voda na površini, potreban je iskop u ulici vodnika Dejana Mitića kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Jovana Skerlića 10/a, Patrisa Lumumbe 10, Lenke Rabasović bb – kod azila za pse, Voždova 10, u naselju Donja Vrežina – Radmile Savićević 17, Pane Đukić 8, Dimitrija Dragovića 25, Kestenova 31, Janisa Janulisa 46, u selu Divljana – Braće Mrnjavčević bb, Nova železnička kolonija 13/2, u naselju Donja Vrežina – Blok 4A, Ćurlinska 41, Zlatiborska 40, Bračka 13, dr Vojislava Vučkovića 4, Episkopa Niškog Dositeja 4, Žarka Đurića 17 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde