Naslovna Društvo Akcija samo danas. Iz Niša ka četiri destinacije za samo 17 evra

Akcija samo danas. Iz Niša ka četiri destinacije za samo 17 evra

0
Ryanair
Ryanair foto: Aerodromi Srbije

Najveći niskotarifni avio-prevoznik „Ryanair“ danas nudi avio-karte snižene po ceni već od 16,99 evra za period putovanja od 1. jula do 31. avgusta. Iskoristite ovo sniženje i letite iz Niša ka četiri destinacije koje se nalaze u ponudi ove avio-kompanije iz Niša tokom letnjeg reda letenja. Akcija traje samo danas.

Kupite kartu za Beč, Stokholm, Maltu ili Krf već danas putem zvaničnog sajta ove avio-kompanije, turističkih agencija za prodaju avio-karata širom Srbije kao i u holu putničkog terminala aerodroma „Konstantin Veliki“ Niš.

„Ryanair“ samo danas nudi povoljne karte svojim putnicima nudeći karte po ceni već od 16,99 evra, koliko koštaju letovi do Beča. Ukoliko se opredelite da tokom ovog leta letite do Stokholma to možete učiniti po ceni već od 19,99 evra. „Ryanair“ u svojoj ponudi nudi trenutno i promotivne cene karata za Krf ka kome će leteti od juna meseca po ceni već od 25,37 evra, a do Malte po ceni već od 32,99 evra.

Let na relaciji Krf – Niš – Krf avio-kompanije „Ryanair“ 2. juna bio je prvi na ovogodišnjem uspostavljanju sezonskih linija na aerodromu „Konstantin Veliki” u Nišu.

Na niškom aerodromu su krenule još dve sezonske linije. Od 16. juna je aktivna linija sa Atinom i ona saobraća sredom i nedeljom, a od 19. juna je uspostavljena i linija sa Tivtom, koja saobraća sredom i subotom. Oba ova leta realizuje nacionalna avio-kompanija „Air Serbia“.

Sa niškog aerodroma poručuju putnicima da na svoj let dođu minimum dva i po sata pre leta, zbog izvođenja radova na izgradnji nove terminalne zgrade.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde