Naslovna Društvo Već četvrti dan nema traga od Milana Đorđevića

Već četvrti dan nema traga od Milana Đorđevića

0
Milan Đorđević (41) iz Niša
Milan Đorđević (41) iz Niša foto: Privatna arhiva

Već četvrti dan traje intenzivna potraga za Milanom Đorđevićem (35), koji je poslednji put viđen u ponedeljak, 10. juna, oko 18:30 sati kod Planinarskog doma na Bojaninim vodama. U potragu su uključeni pripadnici policije, žandarmerije, vatrogasci, članovi Gorske službe spasavanja, porodica, prijatelji i meštani obližnjih sela, a danas će im se pridružiti i planinari.

I dalje taje potraga za nestalim Milanom Đorđevićem
I dalje taje potraga za nestalim Milanom Đorđevićem foto: GP018

Milan Đorđević, visok 185 cm, poslednji put je viđen u beloj košulji sa plavim štraftama, teget pantalonama i braon cipelama. Prema rečima njegove ujne Maje, porodica je zabrinuta i apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave.

Dejan Đorđević, Milanov brat, izjavio je da su u jučerašnjoj potrazi učestvovali brojni građani zajedno sa službama.

„Bilo nas je oko 30 građana, pored policije, žandarmerije i Gorske službe spasavanja. Tražili smo ga od 9 sati ujutru do 20 sati, ali nažalost, bez rezultata,“ rekao je Dejan.

On je dodao da se meštani rado uključuju u potragu, najavili su i planinari da će se pridružiti, ali bi im najviše značila vojska sa obučenim psima tragačima.

Milan Đorđević nestao je 10. juna na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini, udaljenom oko 17 kilometara od Niša. Na sebi je imao belu košulju sa plavim štraftama, teget pantalone i braon cipele.

Ako neko ima informacije o Milanu Đorđeviću, može se obratiti policiji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde