Naslovna Društvo Nagrađeni najbolji učenici i sportisti osnovnih škola u opštini Crveni krst

Nagrađeni najbolji učenici i sportisti osnovnih škola u opštini Crveni krst

0
Nagrađeni najbolji učenici i sportisti osnovnih škola u opštini Crveni krst
Nagrađeni najbolji učenici i sportisti osnovnih škola u opštini Crveni krst foto: GP018

Rukovodstvo gradske opštine Crveni krst priredilo je prijem za vukovce, đake generacija i najbolje sportiste osnovnih škola na teritoriji ove gradske opštine. Najboljim osnovcima su uručeni simbolični pokloni u vidu knjiga.

U GO Crveni krst ima sedam osnovnih škola, a 212 osnovaca uzbuđeno čeka na upis neku od srednjih škola.

prof dr. Miroslav Milutinović
prof dr. Miroslav Milutinović foto: GP018

„Danas se družimo sa našim najboljim školarcima. Imamo sedam osnovnih škola, 212 đaka danas završava osmi razred, a imamo sedam đaka generacije, imamo šest nagrađenih đaka sportista i imamo 36 vukovaca. Inače ovaj broj vukovaca je isti kao i prošle godine“, poručio je predsednik GO Crveni krst prof dr. Miroslav Milutinović.

Vukovci, tj. svi učenici koji su završili osnovnu školu sa prosečnom ocenom pet, dobili su knjigu „Istorija Srbije“, a đaci generacija su dobili dela Stevana Sremca.

Milutinović je navršenim osnovcima poželeo da još malo budu fokusirani i da uspešno završe maturu i da upišu željenu srednju školu. A nakon toga, Milutinović im je poručio da se što više odmaraju i zabavljaju, ali i da pročitaju knjige koje su dobili na poklon.

Jedna od nagrađenih učenica je istakla da se zahvalna roditeljima i učiteljima koji su se trudili oko njih i navela da će se i oni truditi da postignu još bolje rezultate u narednom periodu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde