Naslovna Niš JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

JKP Naissus : kvarovi na vodovodnoj mreži i prekid u vodosnabdevanju.

POPRAVKA MREŽE U SELU HUM

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Braće Mitić i Danila Price. Zbog radova na mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru sela Hum.

INTERVENCIJA NA MREŽI U SELU JELAŠNICA

Voda na površini, u toku je iskop na uglu ulica Sedlinske i Rimski put. Zbog radova na osposobljavanju deoničnog ventila, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama ali je moguć prekid i na prostoru sela Jelašnica.

POPRAVKA KVARA U SELU MEZGRAJA

Voda na površini, potreban je iskop malim bagerom u ulici Maršala Tita kod broja 86. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Mezgraja.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u selu Donje Međurovo – Đure Jakšića 28 – Milentija Popovića 12, u selu Gornje Međurovo – Vladimira Vukadinovića bb – Dušana Jovanovića bb, u selu Mramor – Kneza Tihomira Prvog 10, u Novom Selu – Sime Dinića 88, u Bubanj Selu – Zorana Blagojevića 3. Zbog popravke priključnih veza, mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Monahinje Jefimije 3, u naselju Branko Bjegović – Pribojska 113, Branislava Nikolića Serjože 19A i 37, Nikoletine Bursaća 36, Đuke Dinić 9, Bovanska 7, u selu Lalinac – Jastrebačka 53, Vojvođanska 6, Crvenih javora 13, Braće Vuksanović 22A i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde