Naslovna Društvo Obeležavanje Global Wellness day u nstitut za lečenje i rehabilitaciju,,Niška Banja“

Obeležavanje Global Wellness day u nstitut za lečenje i rehabilitaciju,,Niška Banja“

0
U Institutu „Niška Banja obeležen Svetski dan velnesa - Global Wellness Day foto: GP018

Institut za lečenje i rehabilitaciju,,Niška Banja“ obeležiće Global Wellness day dana 07.06.2024 godine (petak) u 10:00 časova na platou kod fontane u Niškoj Banji, u samo srcu ovog prirodnog lečilišta, poznatog još iz doba Rimljana.

Niška Banja foto: GP018

Teme ovogodišnjeg Svetskog dana Velnesa je ’’Magenta prirode – život u skladu sa prirodom’’. Verujemo da je harmonična veza sa svetom prirode neophodna za opšte blagostanje. Za nas priroda nije samo mesto – to je iskustvo koje neguje fizičko, mentalno i duhovno zdravlje.

Naši gosti na ovoj manifestaciji biće deca iz vrtića,,Biser“ iz Niške Banje, jer je naša želja da od malih nogu učimo naše najmlađe da je fizička aktivnost u prirodi veoma bitna za njihov pravilan fizički i psihički razvoj.

Zdravlje ne predstavlja samo odsustvo bolesti, već celokupno stanje vašeg fizičkog, drušvenog i mentalnog blagostanja. Pored redovne fizičke aktivnosti, neophodno je da pored svih poslovnih i privatnih obaveza, priuštite sebi i opuštanje. To ćete najbolje postići u specijalizovanim ustanovama, kao što je Wellness spa centar u prizemlju stacionra,,Radon“ i Wellness studio, koji se nalazi iza zgrade Starog kupatla, gde će vam ljubazni i izuzetno profesionalni fizioterapeuti, uz široki spektar naših usluga, pomoći da sve što poželie urdite na vreme, bez bola i uz osmeh u divnoj prirodi Niške Banje.

Institut za lečenje i rehabilitaciju ’’Niška Banja’’ Niš

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde