Naslovna Niš JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

JKP „Naissus“: KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

JKP Naissus : kvarovi na vodovodnoj mreži i prekid u vodosnabdevanju.

KVAR NA MREŽI NA PALILULI

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Stara železnička kolonija kod broja 1. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Stara železnička kolonija, ali je moguć prekid i u ulicama: Božidarčevoj, Milana Rakića, Rasadnik i Starca Vujadina.

PRIPREMNI RADOVI NA CRVENOM KRSTU

Tokom dana obavljaće se pripremni radovi na ugradnji deoničnog zatvarača na uglu ulica Vazduhoplovaca i Gruje A. Kostadinovića. Zbog intervencije, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

INTERVENCIJA NA MREŽI U NASELjU GORNjI KOMREN

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Dobrosava Đorđevića, kod mosta. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u naselju Gornji Komren.

POPRAVKA MREŽE U SELU JELAŠNICA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Braće Cvetanović, kod spomenika. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Jelašnica.

POPRAVKA KVARA U SELU GORNjA TOPONICA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Stevana Sinđelića bb, kod bandere ispred restorana „Hollywood“. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Gornja Toponica.

INTERVENCIJA U SELU SUVI DO

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je ručni iskop u ulici Vićentija Beševića, kod broja 4. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Vićentija Beševića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Zetska 23a, Zlatka Balokovića 4, Durlan 8, u naselju Donja Vrežina – Ratka Pavlovića 112, Gadžinhanska 12, Dimitrija Tucovića 14, Hajduk Stanka 1, Zlatiborska 43, Vojvode Mišića 4/II i 56, Pirotska 3, Uroša Predića 1, Vojislava Ilića 20a, Školska 21, u selu Donje Vlase – Meše Selimovića 12 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

#Servisne informacije 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde