Naslovna Niš Javni poziv sopstvenicima vozila

Javni poziv sopstvenicima vozila

0
JKP Parking servis
JKP Parking servis foto: GP018

JKP „Parking-servis“ – Niš upućuje poziv vlasnicima čija su vozila uklonjena po nalogu nadležnih organa sa površina javne namene i nalaze se na depou Parking servisa, a kojima je zaključno sa 06. 02. 2024. godine istekao rok od 120 dana čuvanja na depou za uklonjena vozila, da preuzmu svoje vozilo u narednih sedam dana, nakon izmirenja troškova, u suprotnom JKP „Parking-servis“- Niš stiče pravo prodaje predmetnih vozila kao sekundarnih sirovina u cilju namirenja dospelih troškova, u skladu sa Odlukom o postupanju sa prinudno uklonjenim vozilima, stvarima i drugim predmetima (Službeni list grada Niša br. 17 od 27. 02. 2020. godine).

Ukoliko se na spisku nalazi vozilo čiji ste vlasnik ili korisnik po ovlašćenju ili ugovoru o korišćenju i raspolaganju vozilom isto možete preuzeti na depou JKP-a „Parking servis“- Niš na adresi Bulevar Svetog cara Konstantina b.b. Spisak vozila možete naći na sajtu preduzeća u javnom pozivu koji se nalazi na sledećem linku.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Službi za transport, pozivom na broj 018/217-111 ili lično na depou JKP-a „Parking-servis“- Niš, svakim radnim danom i subotom u periodu od 7 do 20 časova i nedeljom u periodu od 7 do 13 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde