Naslovna Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
JKP Naissus
JKP Naissus

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U ULICI SVETISLAVA JOVANOVIĆA

Produžavaju se radovi od prethodnog dana u ulici Svetislava Jovanovića, kod broja 17. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Svetislava Jovanovića.

RADOVI U TREBINjSKOJ ULICI

Voda izbija u dvorištu ispred priključne šahte, potreban je ručni iskop u Trebinjskoj ulici, kod broja 35a. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Trebinjskoj ulici.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U TAKOVSKOJ ULICI

Voda od ulice odlazi u šahtu, potreban je iskop u Takovskoj ulici, kod broja 20/a. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Takovskoj ulici.

INTERVENCIJA U SELU JELAŠNICA

Radovi na vodovodnoj mreži u selu Jelašnica na dve lokacije: zatrpavanje rova u ul. Kralja Milana kod okretnice i ukoliko se završe tehničke pripreme u ulici Solunskih junaka, kod broja 23. Zbog popravke vodovodne mreže nije u planu prekid vodosnabdevanja na pomenutoj lokaciji.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se popravke po šahtama u naselju Gornja Vrežina – ul. Svetog Pavla bb, ul. Vojnika Jordana Stankovića 5, u Pasi Poljani – u ul. Radivoja Koraća bb, ul. Grigorija Đaka bb, Radivoja Koraća bb, u nas. Nikola Tesla – Zaplanjska 37. Popravke se vrše i u ulicama: Đačkoj 48, Matejevački put 2-4, Kubanskoj 21, Gornjoadrovačkoj 26 i u još nekima. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde