Naslovna Društvo OO SNS Palilula Niš: Nasilje nije opcija moderne Srbije

OO SNS Palilula Niš: Nasilje nije opcija moderne Srbije

0
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Palilula najoštrije osuđuje vandalske napade koji su se desili prethodne dve noći u Republici Srbiji instruisani određenim grupacijama koje sebe nazivaju delom opozicije, kazala je Svetlana Milijić, prva na listi SNS u Paliluli.

Te huliganske horde i napadi na državne institucije Republike Srbije i zgrade Narodne skupštine i televizije kao i na pripadnike organa reda instruisani su stranim plaćenicima, kazala je Milijić na koferenciji za novinare.


„Oni sebe nazivaju delom opozicije i to nije moderna i pristojna Srbija.Nećemo dozvoliti da takve institucije koje se same tako nazivaju remete stabilnost zemlje u trenutku kada se borimo protiv COVID-a, kada se borimo za Kosovo i bolju budućnost Srbije i naše dece“, kazala je Svetlana Milijić.

Ona je poručila građanima da ne nasedaju na provokacije.
Poručujemo građanima da ostanu mirni, a organi reda će, u svakom slučaju, znati šta treba da rade. Ja molim sve građane opštine Palilule, Niša i Srbije da ostanu u svojim domovima, da ne nasedaju na provokacije, a nasilje nije opcija moderne Srbije“, zaključila je Svetlana Milijić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde