Naslovna Niš Treći po redu „Roler kup GO Niska Banja“ na banjskom šetalištu

Treći po redu „Roler kup GO Niska Banja“ na banjskom šetalištu

0

Na glavnom šetalištu u Niškoj Banji ove subote će Sportsko udruženje Extreme Nis organizovati treće po redu takmičenje na rolerima i trotinetima „Roler kup GO Niska Banja“. Takmičenje u brzinskoj vožnji rolera biće održano po treći put, dok će trka na trotinetima po prvi put biti organizovana u Nišu.

Dana 05.10.2019 (subota) od 15h na glavnom setalistu u Niskoj banji biće održan treći po redu „Roler kup GO Niska Banja“ – takmičenje na rolerima i trotinetima. Trka na rolerima je inače treća trka Otvorenog pojedinačnog prvenstva Nisa u brzinskoj vožnji rolera dok će trka na trotinetima po prvi put biti održana u Nisu. Takmičenje je otvorenog tipa za sve zainteresovane i sve uzrastne kategorije.

Takmičenje počinje u 15 časova ,a takmičari na rolerima su podeljeni u 8 uzrastnih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji: do 6g; 7-8g; 9-10g; 11-12g; 13-14g; 15-16g; 17-18g i 19+.

Takmičari do 6g odnosno 7-8g voze stazu dužine 250m, dok sve ostale kategorije voze stazu dužine 500m. U slučaju većeg broj takmičara u jednoj starosnoj kategoriji, voziće se prvo kvalifikacije (1 krug).

Nagrade: za prva 3 mesta medalje, za 4 i 5 mesto diplome. Za pobednike Otvorenog prvenstva Niša (prva 3 mesta) obezbeđeni su pehari.

Po završetku trka na rolerima,biće održane i revijelne trke na trotinetima  za decu uzrasta do 8g odnosno do 10g (startuju zajedno dečaci i devojčice iste starosne dobi). Za prva 3 mesta u ovim trkama obezbeđene su diplome.

Organizatori ističu da su svi takmičari u obavezi da nose zaštitnu opremu.

Sve dodatne informacije mozete dobiti na fejsbuk stranici Sportskog udruženja Extreme ili na telefon 0641275000. Prijava takmičara je besplatna i moguća je i na sam dan takmicenja do 15 sati.

Pokrovitelj događaja je GO Niska Banja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde