Naslovna Društvo Crne mambe otvaraju Novogodišnji koncert, a od 23.30 časova nastupa Haris Džinović

Crne mambe otvaraju Novogodišnji koncert, a od 23.30 časova nastupa Haris Džinović

0
Koncert u Novogodišnjoj noći počeće u 21.30 časova nastupom niškog benda „Crne mambe“, kao uvertira za nastup folk pevača Harisa Džinovića. Pripremljen je i vatromet u ponoć.

Naše niške snage Crne mambe počinju sa programom u 21.30 časova, nakon toga Haris Džinović u 23.30. Biće vatrometa i biće mnogo lepih stvari za Novogodišnji doček. Zadovoljna sam i programom koji realizuje Turistička organizacija Niš, ove godine su dali sve od sebe. Zajedno smo planirali da novogodišnji dani budu veći i sa mnogo više kulturnog sadržaja nego prethodnih godina“, rekla je većnica za kulturu i turizam Grada Niša Adriana Anastasov.

Adriana Anastasov/foto:GP018

Ona je istakla da je već pristigao veliki broj turista u Niš, što povodom otvaranja arheološkog nalazišta „Medijana“, što zbog dočeka Nove godine u Nišu.

Ogroman broj turista nam govori da možemo da realizujemo program. Preko 10 hiljada turista je u Nišu. Hotelski smeštajni kapaciteti su popunjeni. Restorani su zadovoljni dočekom Nove godine. Došli su nam gosti iz Severne Makedonije, Bugarske, Rumunije, Italije, Turske“, dodaje Anastasov.

Na kraju je pozvala sve Nišlije da dočekaju Novu godinu na Trgu Kralja Milana i čestitala je predstojeće praznike svim Nišlijama.

Prvog januara će se održati tradicionalni „Karneval princeza i junaka“.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde