Naslovna Niš Zbog radova bez vode u Dimitrija Golemovića, Vojvode Mišića i na više...

Zbog radova bez vode u Dimitrija Golemovića, Vojvode Mišića i na više lokacija u okolnim selima

0
foto: Naissus

U toku su radovi na saniranju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija na teritoriji niških opština. Očekuje se prekid do 15 časova na svim mestima koja su obuhvaćena radovima.

Ulica Dimitrija Golemovića br.4
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ul. Dimitrija Golemovića br. 4 u Donjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ul. Dimitrija Golemovića i okolnim ulicama.

Niška Banja, ulica Trg Republike
Kvar na potisnom vodu, pumpe su isključene prethodne večeri. Obavlja se iskop u ulici Trg Republike u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je snabdevanje vodom u ul . Trg Republike i ulicama iznad crkve u Niškoj Banji.

Selo Belotinac, na dve lokacije
Voda na ulici na dve lokacije, kvar na mreži u ul. Vuka Karadžića i Kvar na deoničnom zatvaraču u ul. Kralja Aleksandra. Zbog radova na popravci vodovodne mreže i priključne veze biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati za korisnike u selu Belotinac.

Ulica Vojvode Mišića
Kvar na servisnom ventilu u ul. Vojvode Mišića, u vatrogasnom domu. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je manji prekid u snabdevanju vodom za korisnike u delu ulice Vojvode Mišića (vatrogasni dom).

Selo Velepolje
Voda na površini, neophodna je zamena deoničnog zatvarača u selu Velepolje. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Velepolje.

Sela Rujnik i Leskovik
Po nalogu nadležnog štaba za vanredne situacije, otpremljena je auto-cisterna za snabdevanje sela Rujnik i Leskovik pijaćom vodom. Namensko vozilo će da dežura do 16 sati, uz uslov da ostane i duže kako bi meštani ova dva sela obezbedili potrebne količine vode.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde