Naslovna Društvo „Ulica otvorenog srca“ poziva izlagače

„Ulica otvorenog srca“ poziva izlagače

0

Svi kreativni ljudi i preduzetnici koji se bave umetnošću, izradom rukotvorina, prodajom igračaka i novogodišnjih ukrasa, hrane i pića mogu da se prijave na konkurs festivala „Niš u srcu -Ulica otvorenog srca“. Konkurs za besplatni štand na novogodišnjem festivalu koji će se održati kod Kazandžijskog sokačeta otvoren je do 20. novembra u ponoć.

Na prodajno – izložbenom prostoru festivala izlagači će imati priliku da koriste prodajne punktove i kućice bez novčane nadoknade. Festival će i ove godine imati humanitarni karakter jer će 20% prihoda od prodaje biti donirano.

Za sve zainteresovane izglače, čija se delatnost uklapa u koncept manifestacije mogu se prijaviti u vidu kratke biografije i fotografije radova na mejl ulica.otvorenog.srca.nis@gmail.com.

U poželjne delatnosti se ubrajaju: prodaja umetničkih slika, grafika, skulptura, knjiga, prodaja suvenira, unikatnih radova, aksesoara, igračaka za decu i novogodišnjih ukrasa, a mesto na Trgu Stevana Sremca kod Kazandžijskog sokačeta imaće i prodavci novogodišnjih kolača, liciderskih srca i brze hrane.

Festival „Niš u srcu – Ulica otvorenog srca“ će i ove godine imati volonterski program. Pozivaju sve zainteresovane da se pridruže i pomognu realizaciji festivala.

foto: Niš u srcu – Ulica otvorenog srca

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka shorturl.at/DHRX9  do 20. novembra u ponoć.

Ovogodišnji novogodišnji festival će, uz podršku grada Niša i Turističke organizacije Niš, biti održan od 27. decembra 2019. godine do 1. januara 2020. godine na Trgu Stevana Sremca.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde