Naslovna Društvo Počinje seminar o preduzetništvu mladih „Board the entrepreneurship“ u Nišu

Počinje seminar o preduzetništvu mladih „Board the entrepreneurship“ u Nišu

0

Više od 20 mladih ljudi iz cele Srbije učestvovaće na seminaru ovog vikenda u hotelu „Aleksandar“ na temu edukacije u oblastima marketinga i preduzetništva. 

Polaznici seminara imaće prilike da  prisustvuju predavanjima profesora Fakulteta organizacionih nauka Mladena Čudanova, profesorke ekonomskog fakulteta u Nišu Marije Radosavljević, popularnog marketera Petara Vasića kao i predstavnika kompanija BagleBejgl, CAR:GO i BetterCollective.

Pored najavljenih predavača gostujući predavač biće i istaknuti srpski glumac, pisac bestselera i trenera ličnog razvoja, Siniša Ubović koji će ovaj dogadjaj podržati bez ikakve finansijske nadoknade kao svoj poklon svim mladim ljudima koji žele da naprave veliki iskorak na svom putu ka ostvarenju najvećih ciljeva.

Poslednjeg dana seminara učesnici će raditi na izradi svojih biznis planova koje će kasnije prezentovati predavačima radi dobijanja smernica za dalji rad i stavljanja naučenog teorijskog znanja u praksu.

Svi troškovi puta i smeštaja pokriveni su od strane organizatora, te će svi izabrani učesnici moći da prisustvuju seminaru u potpunosti besplatno. 

Projekat je organizovan pod pokroviteljstvom Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogadu. 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde