Naslovna Društvo Jedanaestoro povređenih u sudarima dok je u gradu padala kiša

Jedanaestoro povređenih u sudarima dok je u gradu padala kiša

0
Hitna Pomoć foto: GP018

Jedanaest lica lakše je povređeno u četiri saobraćajne koje su se juče u razmaku nešto većem od jednog sata dogodile u Nišu.

„U 14.23 časa naša ekipa zbrinula je tri osobe povređene u sudaru ispred Vojne bolnice, u 14.25 zbrinuli smo tri osobe povređene u udesu u Donjoj Vrežini, a u 14.34 zbrinuli smo jednu osobu koja je povređena u nezgodi u Medoševcu“, naveli su u Hitnoj pomoći.
Dodali da se četvrti udes dogodio u 15.44 ispred škole „Miroslav Antić i u njemu su četiri osobe povređene.
Prema rečima lekara, lica kojima je ukazana pomoć na terenu i koja su potom prebačena u Klinički centar na dalje lečenje, imaju uglavnom povrede glave i grudnog koša.
„Sve naše intervencije bile su u vreme kada je u gradu padala jaka kiša i bila je smanjena vidljivost, tako da je uzrok udesa verovatno bila nedovoljna pažnja učesnika u saobraćaju. Pre dva dana, u vreme kada je padala kiša, imali smo u razmaku od samo jednog sata tri intervencije zbog saobraćajnih nezgoda“, kazali su u Hitnoj pomoći.
Lekari te ustanove apelovali su na učesnike u saobraćaju da budu pažljiviji, posebno u vreme kada pada kiša  pa je vidljivost smanjena, a kolovoz klizav.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde