Naslovna Društvo Frizer Đorđe iz Niša četvrti u svetu

Frizer Đorđe iz Niša četvrti u svetu

0

Đorđe Đorđević, frizer iz Niša koji je jedini član srpske reprezentacije iz našeg grada na Svetskom prvenstvu u Parizu koje se završilo danas osvoji je u ukupnom plasmanu četvrto mesto i tako opravdao poverenje koje mu je i ovom prilikom ukazano. Inače, Đorđe je prošle godine, takođe, učestvovao na ovom takmičenju kada je takmičenje završio na sedmom mestu.

Uspeh ovog mladog niškog frizera je utoliko značajniji kada se ima u vidu činjenica da takmičenje u Parizu okuplja najbolje frizere iz sveta koji se za susret u gradu svetlosti pripremaju tokom cele godine.

Pre polaska za Pariz Đorđe je imao samo jednu želju – da ponovi prošlogodišnji uspeh, ali je njehova želja, umeće, spretnost i požtvovanost kao i kretaivnost sa makazama u rukama, nadmašila sve i on se našao među pet najboljih frizera u svetu.

„Želim da uspem jer u Parizu predstavljam ne samo sebe već i svoj grad ia svoju zemlju, a to je za mene velika čast“, kazao je Đorđe pre odlaska na Svetsko takmičenje.

Đorđa Nišlije mogu da sretnu već ovog vikenda kada će u Vespa baru štucati brkove i brade Nišlija i svih onih koji su zaljubljenici u ove ukrase muškog lica, a sve to kao deo akcije da se iu pomoć glasanja SMS porukama za najlepšu bradu i brkove pomogne NURDOR-u.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde