Naslovna Kultura Ivan Bosiljčić gost GO Medijana : Imponuje mi što publika želi poeziju...

Ivan Bosiljčić gost GO Medijana : Imponuje mi što publika želi poeziju u duploj meri!

0

Gradski portal 018 – 12.02.2018.

Glumac Ivan Bosiljčić danas je bio gost gradske opštine Medijana, pred koncerte koje će održati na dan žena.. Rasprodata dva koncerta dokaz su njegove popularnosti i želje niške publike za nečim drugačijim. Bosiljčić  kaže da će to veče biti rezervisano za razmenu ljubavi i najdivnijih stihova poezije. Specifičnost ovih poetskih večeri jeste i prostor u kom se održavaju  jer je u pitanju prostor koji je idealan za razmenu dobre energije.

S obzirom da je navikao na rasprodate predstave i aplauze publike, pitali smo ga  kako reaguje na činjenicu da je „rasprodat“ i kada je u pitanju muzika, tj.  poezija koja se iskazuje kroz muziku:

„U vremenu rijalitija,i mnogih drugih štetnih sadržaja, veoma mi imponuje što će određeni broj ljudi, i to u duploj meri, izdvojiti vremei novac i dođe da uživa u jednompotpuno drugačijem sadržaju“ – navodi Bosiljčić.

Osim rada u pozorištu, i uspešnog perioda provedenog u Rusiji, uskoro ga gledamo u nastavku serije“Urgentni centar“, čije je snimanje u toku, dok je prikazivanje zakazano za par meseci  na nacionalnoj frekvenciji.

Pored profesionalnog, Ivan je poznat i po humanitarnim aktivnostima,pa je tako još jednom apelovao na sve nas da pošaljemo poruku za malu Nikolinu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde