Naslovna Hronika TRAGEDIJA NA KRAJKOVAČKOM JEZERU: MLADIĆ ZARONIO I NESTAO

TRAGEDIJA NA KRAJKOVAČKOM JEZERU: MLADIĆ ZARONIO I NESTAO

0
Krajkovac nestao mladić
Krajkovac nestao mladić Foto: printscreen Instagram naloga serbialive_vesti

Na Krajkovačkom jezeru danas je došlo do tragičnog događaja kada je tridesetogodišnji muškarac nestao oko 14 časova dok je ronio. Očevici navode da je zaronio u plitkim vodama nedaleko od obale i da se nije vratio na površinu. Prema izjavama svedoka, meštani su odmah zatražili pomoć u potrazi za mladićem.

Prišli su nam i tražili pomoć u pronalaženju muškarca. Nakon pola sata, pozvali smo policiju koja je brzo stigla, ali uprkos satima pretrage, još uvek nema ni traga ni glasa od njega”, piše SerbiaLive vesti na svom Instagram nalogu.

Policijska uprava u Nišu potvrdila je da im je prijavljen događaj oko 16:10 časova.

Pripadnici policije su na terenu i preduzimaju sve mere iz svoje nadležnosti,” kazali su iz PU u Nišu.

Krajkovačko jezero je veštačka akumulacija nastala 1986. godine izgradnjom brane na Krajkovačkoj reci, levoj pritoci Južne Morave. Nalazi se na jugozapadnim padinama planine Mali Jastrebac, a u njega se ulivaju Krajkovačka reka i Krivajski potok. Jezero je dugo oko 1600 metara, široko oko 600 metara, a u sredini mu je dubina tridesetak metara. I pored stalnih upozorenja nadležnih da nije bezbedno za kupanje, popularno je mesto za osveženje tokom letnjih vrućina.

#Hronika 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde