Naslovna Društvo Otvorena vrata u prihvatilištu za pse. Prilika da udomite svog ljubimca

Otvorena vrata u prihvatilištu za pse. Prilika da udomite svog ljubimca

0
U subotu 13. januara Udruženje za zaštitu životinja „Pit“ i JKP „Mediana“ organizovaće Otvoreni dan za posete u prihvatilištu za pse u okviru Gradske deponije, od 11 sati. Ljubitelji životinja, imaće priliku da provedu vreme sa psima iz prihvatilišta, ali i sa konjima i magarcima.

Za najmlađe ljubitelje životinja biće priređeno i slikanje sa Deda Mrazom, Sneškom Belićem i vilenjacima, što će dodatno obogatiti atmosferu. „Zoo planet“ će se pridružiti ovoj akciji sa konjima i magarcima i time će dodatno ulepšati druženje u prihvatilištu.

„Poseban deo događaja posvećen je šetanju napuštenih pasa iz prihvatilišta, pružajući im priliku za potencijalno udomljavanje. Udruženje Pit organizuje ovu manifestaciju u saradnji sa Medijanom, s ciljem promovisanja humanog postupanja prema životinjama. Šetnja sa psima biće ispunjena radošću, a nakon toga, posetioci mogu uživati u slikanju, deleći poslastice psima i doprineti ovom divnom danu pomažući napuštenim ljubimcima“, navode iz Udruženja „Pit“.

Psi će biti srećni da provedu vreme s posetiocima, pružajući im pažnju i ljubav, a možda baš tog dana pronađete svog zauvek prijatelja među ovim divnim životinjama, dodaju organizatori.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde