Naslovna Društvo Klizalište na „Čairu“ se uveliko priprema, otvaranje između 20. i 25. decembra

Klizalište na „Čairu“ se uveliko priprema, otvaranje između 20. i 25. decembra

0
Teku poslednje pripreme za puštanje u rad klizalište, gde će građani Niša moći da uživaju u zimskim čarolijama na ledu. Otvaranje se očekuje između 20. i 25. decembra, a iz Sportskog centra „Čair“ najavljuju da neće biti promene cena ulaznica.

Direktorka Sportskog centra „Čair“ Branka Aranđelović je najavila da cena klizanja ostaje 150 dinara, a sa popustom sa „Loyalty programom“ biće 100 dinara. Naravno, moguće je iznajmiti i klizaljke na tom mesti.

I ove godine biće organizovana škola klizanja za najmlađe. Direktorka „Čaira“ je najavila da očekuje veliki broj mališana, naročito kad počne zimski raspust.

Sa početkom zimskog raspusta će krenuti i naša besplatna škola klizanja, koju organizujemo treću godinu zaredom. Oko 450 mališana je za ove dve godine završilo besplatnu obuku klizanja. Očekujemo veliki broj mališana ove godine“, navela je Branka Aranđelović.

Klizalište, Foto:GP018

SC „Čair“ poseduje čilere, mašine kojima se održava led. Operateri tih mašina trenutno rade na tome da se led pripremi da spremno dočeka niške klizače. Takođe, mašine za gaženje leda su ispravne i na raspolaganju.

Ovo će biti 16. sezona rada klizališta. U prošloj je postavljen rekord po broju poseta u jednom danu, kada je više od 700 klizača bilo na ledu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde