Naslovna Društvo TROLOVI U NOVOJ AVANTURI NA PORODIČNOM DANU

TROLOVI U NOVOJ AVANTURI NA PORODIČNOM DANU

0

 U subotu, 4. novembra, od 12 do 17 časova na Porodičnom danu u Cineplexx Niš bioskopu očekuje vas nezaboravna bioskopska avanturu uz naslov „Trolovi: Bend na okupu“. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Za sve mališane smo pripremili originalni poster filma! Od 14 do 17 časova očekuju vas kreativne radionice inspirisane glavnim junacima filma, kao i puno muzike i zabave u Cineplexx Niš bioskopu.  

Nakon dva filma o prijateljstvu i zaljubljivanju Maka i Zakeralo sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio deo njenog omiljenog benda Bro Zoune. Bend, ali i cela porodica, raspali su se kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije video svoju braću. Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog neverovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture. Pored neobuzdane radosti karakteristične za Trolove i u ovom filmu čućemo neke nove ali i klasične pop hitove i imaćemo priliku da čujemo neke od najvećih zvezda muzičke industrije i najtalentovanije komičare.

Pored neobuzdane radosti karakteristične za Trolove i u ovom filmu čućemo neke nove ali i klasične pop hitove, kao i neke od najvećih zvezda muzičke industrije i najtalentovanije komičare.

Glumci, koji su svojim glasovima oživeli omiljene, vesele trolove su: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Anja Orelj, Slobodan Stefanović, Tanja Živković, Mateja Vukašinović i drugi.

Ne propustite Porodični dan i uživajte u animiranoj i raspevanoj komediji, koja garantuje odlično raspoloženje i zabavu.

Vidimo se u subotu, 4. novembra od 12 do 17 časova u Cineplexx Niš bioskopu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde