Naslovna Program Bum Radija 018

Program Bum Radija 018

Novi logo Bum

BUM 018 99,5 MHz – satnica programa

Radni dani:

07-11h: Bum jutro

Uvek dobro obaveštena o svim događajima u gradu, jutarnja ekipa vam uz prvu jutarnju kafu servira sve informacije koje je potrebno da znate pre nego što izađete iz kuće (meteorološki izveštaji, snabdevanje, javni saobraćaj i tako dalje)…

11-15h: Bum na poslu sa Milanom Mitevskim

Radni dan brže i lakše prolazi uz jedinog kolegu koga ste odabrali sami. Milan vam priprema sadržaje koji će vam pomoći da lakše i lepše provedete svoje radne sate, uz sugestije kako da provedete ostatak dana, kada se vratite kući.

15-19h: Popodnevni espresso sa Doris Mihajlov

Uz popodnevnu kaficu, Doris vam nenametljivo servira priče iz sveta muzike, filma, umetnosti i istorije. Naravno, kafa ne bi bila kafa bez odgovarajuće muzike: u ovom terminu, pripremamo vam poseban kofeinski “blend” novih i starih hitova koje svi volimo.

19-07h: Hitovi koje svi volimo

Večernji sati su rezervisani za nešto mirnije tonove… Muzika je posebno odabrana, da uz nju možete da završite poslove po kući i pripremite se za spavanje. Ko ne može da spava bez tihe muzike u pozadini, uživaće uz hitove koje svi volimo.

Subota:

07-20h: Bum vikend – Hitovi koje svi volimo

Radio nazivaju “sekundarnim medijem”, jer se smatra da ga slušaoci konzumiraju dok rade nešto drugo. Upravo sa ovim saznanjem, pripremamo posebnu muzičku plejlistu za vikend. Radite šta god želite: pecajte, čitajte knjige, orezujte ruže u bašti, perite kola, peglajte veš, igrajte se sa klincima. Koju god aktivnost da odaberete, naš deo posla je da vam obezbedimo odgovarajuću muzičku podlogu.

20-24h: Subotnji Bum Miks

Najbolji radijski disk džokeji i producenti biraju i miksaju za vas hitove osamdesetih, devedesetih i aktuelne naslove koje svi volimo. Savršen muzički ambijent za subotnje druženje sa porodicom i prijateljima.

Nedelja:

00-12h: Nedeljni Bum Miks

Dok čekate da supa stigne na sto, uživajte uz pažljivo odabranu seriju hitova koje svi volimo.

12-16h: Evropska Top 44 Airplay lista

Radio stanice u 40 država Evrope emituju svoj program, Superkompjuter u Briselu prebrojava svaku emitovanu pesmu, i jednom nedeljno generiše rang listu najčešće emitovanih naslova. Ovako sastavljenu top listu, u licencnom radijskom izdanju, emituju odabrane radio stanice širom Evrope. Ponosni smo što je među njima i BUM 018, a vi iskoristite priliku da svake nedelje čujete pesme koje se najradije slušaju širom kontinenta. Voditeljka: Doris Mihajlov. Produkcija: Media Masters, Sremska Kamenica

16-07h: Nedeljni Bum Miks

Za nove radne pobede, pripremamo se uz seriju hitova koje svi volimo.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde