Naslovna Društvo Počelo asfaltiranje ulice na Delijskom Visu (Video)

Počelo asfaltiranje ulice na Delijskom Visu (Video)

0
PODELI
Počelo asfaltiranje ulice na Delijskom Visu foto: ni.rs

Posle gradskog karavana, dogovora sa građanima i rešenih imovinskih odnosa počeli su radovi u ulicama Dušničkoj i Feliksa Kanica na Delijskom Visu u GO Palilula. Kako bi asfaltiranje ulica počelo što pre Grad je, kako je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i dogovorila sa sugrađanima kada ih je posetila, pomogao stanarima ulica da što hitnije reše imovinske odnose tamo gde oni nisu rešeni.

Razgovor sa građanima Deliskog visa foto: fb Dragana Sotirovski

Gradonačelnica Sotirovski kaže da su mašine na terenu i da je nastavljeno sa izgradnjom saobraćajne infrastrukture koja je važna za razvoj lokalne samouprave i bolji život građana. Paralelno se radi u svim opštinama i svim delovima grada jer svi sugrađani imaju pravo da žive u uređenim naseljima. Ono što se sa građanima dogovori na terenu to se vrlo brzo i realizuje. Potrebno je samo da svi uslovi budu ispunjeni.

Stanari ulica na Delijskom Visu u kojima se trenutno radi prezadovoljni su jer je dogovor sa gradonačelnicom ispoštovan, a mnogi od njih ističu da na asfalt čekaju više od 30 godina.

Dodaju da su zadovoljni i kvalitetom radova, ali i činjenicom da ove zime neće, kao do sada, gaziti blato kada krenu do prodavnice ili nekim poslom do grada.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde