Naslovna Kultura Narodno pozorište obeležilo slavu, a uskoro se otvara i Mala scena

Narodno pozorište obeležilo slavu, a uskoro se otvara i Mala scena

0
PODELI
U prisustvu ansambla, zaposlenih, gostiju, zvanica i predstavnika grada, presečen je slavski kolač u Narodnom pozorištu u Nišu i tako obeležena slava niškog teatra – Sveti Arhangel Mihailo.

U Narodnom pozorištu se radi punom parom i spremaju se brojne premijere. Direktor pozorišta ističe da je zadovoljan dosadašnjim radom pozorišta, ali kaže da uvek može bolje.

Spasoje Ž. Milovanović, foto:GP018

Obeležavamo slavu, kao i svaku, svečarski. Velika nada da ćemo biti malo bolji u odnosu na prethodni period i da ćemo svi još malo da se približimo našem konačnom cilju, koji god da je. Narodno pozorište Niš je više nego zadovoljno onim što je urađeno do sada, uvek je moglo nekako drugačije i bolje, ali možemo biti zadovoljni. Svakako znamo šta je to što treba da se promeni, i nadam se da ćemo sledeće godine biti za nijansu bolji“, rekao je direktor Pozorišta Spasoje Ž. Milovanović.

Ipak, pored brojnih premijera koje su odigrane, godinu svakako obeležava izgradnja Male scene. Završetak se očekuje sredinom decembra.

To je nešto što nas sve jako, jako raduje. Ostalo je sam foto-finiš, računam da bi do polovine decembra sve trebalo da bude gotovo, onda da prođu sve te tehničke provere, da se popravi ako je uočena neka greška, a što se nas tiče, možemo već polovinom decembra da kažemo da je za nas početak rada na još jednoj sceni“, dodao je direktor Niškog teatra.

Slava u Narodnom.pozorištu,foto:GP018

U Niškom teatru u toku su probe za predstojeću premijeru predstave „Kokoške“, koja će biti odigrana 25. novembra. Predstava je rađena po tekstu Žarka Jokanovića, a u režiji Marka Jovičića.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde