Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

INTERVENCIJA NA MREŽI U NASELjU MILKA PROTIĆ

Voda na površini, neophodno je premeštanje hidranta u naselju Milka Protić, kod KPZ. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u delu naselja Milka Protić, delu ulice Dimitrija Tucovića i prilaz.

POPRAVKA KVARA U ULICI VOJVODE PUTNIKA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Vojvode Putnika bb, kod starog mlina. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u sledećim ulicama: Alekse Nenadovića, Nikodija Stojanovića Tatka, Jovana Tošića, Podgoričkoj, Prolomskoj, Zagorke Tošić i u delu Trebinjske ulice.

INTERVENCIJA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda sa ulice puni štahtu, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u Malčanskoj ulici kod broja 11. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Malčanskoj ulici.

KVAR NA MREŽI U BUBANj SELU

Voda na ulici, potreban je iskop u Bubanj Selu, u ulici Maršala Tita kod broja 70. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Maršala Tita, moguć prekid u vodosnabdevanju na prostoru Bubanj Sela.

RADOVI NA MREŽI U SELU PALjINA

U toku je povezivanje pumpne stanice na postojeću vodovodnu mrežu u selu Paljina. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u selu Paljina.

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Nastavljaju se radovi na povezivanju čvora za institut „Radon“ u Niškoj Banji. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu najviše 2 sata za insitut „Radon“ u vremenskom periodu do 15 sati. Nastavljaju se radovi na gašenju stare i prevezivanju na novu mrežu za dva domaćinstva (bez vode do 15 sati) u ulici Jovana Popovića.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde