Naslovna Društvo Vrtić „Poletarac“ otvara još jedno istureno odeljenje, ovog puta u Azbresnici

Vrtić „Poletarac“ otvara još jedno istureno odeljenje, ovog puta u Azbresnici

0
PODELI

Predškolska ustanova „Poletarac“, na zadovoljstvo Opštine Merošina, roditelja i mališana u Azbresnici, otvorila je još jedno istureno odeljenje vrtića. Mešovita grupa dece od 3 do 5 godina moći će da bude aktivno uključena u predškolsko obrazovanje i vaspitanje.

Otvaranjem još jedne grupe na inicijativu i roditelja i predsednika Privremenog organa Saše Jovanovića, Merošina pokazuje uvećanu brigu o deci i njihovom odrastanju kao i uključivanju u sistem obrazovanja, navode iz Opštine.

Saša Jovanović, foto:GP018

Ono šta nas posebno raduje je to da će ovu grupu pohađati više od 15 dece, što dokazuje da nam sela žive, a mi ovim ne samo da pokazujemo brigu o deci nego i o roditeljima omogućavajući im sigurno mesto na kojem će njihova deca boraviti dok su oni na poslu“, izjavio je Saša Jovanović na samom otvaranju grupe.

Pored predsednika Privremenog organa otvaranju grupe prisustvovali su i članovi PO Oliver Ilić i Violeta Paunović i direktorica vrtića Vesna Ivković.

Projektom „Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje“ od pre nekoliko godina Opštini Merošini je omogućeno otvaranje ovakvih grupa i isturenih odeljenja „Poletarca“ na teritoriji cele opštine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde