Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

NASTAVAK RADOVA U UČITELj TASINOJ ULICI

Nastavljaju se radovi na prevezivanju vodovodne mreže u Učitelj Tasinoj ulici. Zbog tehnološkog postupka, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u navedenoj ulici.

POPRAVKA KVARA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Gornja Vrežina, u Pirkovačkoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Pirkovačkoj ulici ali je moguć prekid i u okolnim ulicama.

KVAROVI NA VEZI U NASELjU TROŠARINA

Voda sa ulice otiče u šahte korisnika, potrebno je više iskopa u ulicama Maglajskoj kod broja 3 i Ljubomira Nikolića kod brojeva 12 i 108. Zbog popravki prvih ventila, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulicama Maglajskoj i Ljubomira Nikolića.

POPRAVKA KVARA U SELU SUPOVAC

Voda na površini, potreban je ručni iskop u selu Supovac, u ulici Niškoj bb (kod Pečurke) Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Niškoj ulici.

INTERVENCIJA NA MRAMORSKOM BRDU

Voda na površini, potreban je iskop na Mramorskom Brdu, u ulici Kralja Vladislava. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru naselja Mramorsko Brdo.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: naselje Pasi Poljana – Živana Živanovića 8, Osme srpske brigade bb, Ljubiše Cvetkovića Robija bb, Merošinska 20, Bistrička 10, selo Popovac – Borisa Kidriča 6, Jug Bogdanova 40a, Bulevar Svetog Cara Konstantina 86, Ražanjska 5, Knez Selo – Sretena Matijevića, Dobrosava Jovanovića Stanka 29, Blačka 7 i 34, selo Gornji Matejevac – Bogova 4, Zetska 23B, Vukadina Jocića 35 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde