Naslovna Sve vesti Niš Branko Dental Tehno 70 godina tradicije (video)

Branko Dental Tehno 70 godina tradicije (video)

0
PODELI
Branko Dental Tehno

Vekovima unazad na ovim prostorima juvelirstvo i zubarstvo su bila dva najcenjenija zanata, što zbog neophodne smirenosti i preciznosti u radu, to zbog nepocenjive vrednosti materijala sa kojima su ove zanatlije radile. Veštine ovih zanatlija su se poput svetog pisma prenosile sa kolena na koleno, negovale i nadograđivale. U XIX veku zubarstvo se otgrlo od ove tradicije i postala nauka zvana Stomatologija. Porodica Stanković jedna je od najstarijih zubarskih porodica u Nišu.

Porodica Stanković

Nekada zubarskim zanatom, a sada savremenom stomatologijom, bavi se od kraja XIX veka do danas. Njihova IV generacija zubara, tj. sada lekara stomatologije, u najsavremenije opremljenom prostoru, u ulici Stojana Novakovića 2, u centru Niša, pruža usluge svih stomatoloških intervencija u domenu, bolesti zuba, bolesti usta, stomato – hirurških zahvata, protetskih nadoknada i dečije stomatologije. Pored stomatoloških intervencija u prilici smo da ponudimo i usleg najsavremenije zubne tehnike na istoj adresi, koja se uvek u ekstremnom kratkom roku može završiti i najkomplikovanije protetske nadoknade, po najvišim evropskim standardima i primenom isključivo nemačkih materijala, visokog kvaliteta.

Naša ordinacija „Branko Dental Tehno“ je odraz tradicije, iskustva i kvaliteta, te vam kao takva može pomoći i dati odgovor za sve stomatološke probleme.

Branko Dental Tehno video : 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde