Naslovna Sve vesti Niš Zbog spajanja magistralnog gasovoda u petak privremeni prekidi isporuke gasa Nišlijama koji...

Zbog spajanja magistralnog gasovoda u petak privremeni prekidi isporuke gasa Nišlijama koji koriste centralno grejanje gradske toplane

0
PODELI
Jugorosgaz“-a obaveštava javnost da će JP „Srbijagas“ u petak 10.11.2023. godine vršiti radove na spajanju magistralnog gasovoda iz pravca Dimitrovgrada sa postojećim magistralnim gasovodom (MG 09 i MG 10) usled čega će doći do poremećaja u snabdevanju prirodnim gasom svim potrošačima na teritoriji Grada Niša u periodu od 08.00 do 22.00 časa.

U skladu sa navedenim, JКP „Gradska toplana“ Niš će grejni dan započeti jedan sat ranije u odnosu na prethodne dane i vršiti isporuku toplotne energije pojačanim režimom rada do 08.00 časova, a nakon toga ući u minimum procesa rada kako bi se što duže održavale propisane temperature u prostorijama korisnika.

Smanjen režim isporuke toplotne energije se odnosi samo na grejna područja koja se snabdevaju toplotnom energijom sa toplotnih izvora Кrivi vir, Jug, Majakovski, Somborska i Ratko Jović.

Izmenjen režim isporuke toplotne energije neće se odnositi na toplotne izvore koji kao energent koriste mazut i lako lož ulje.

Ukoliko se navedeni radovi završe i pre predviđenog roka, JКP „Gradska toplana“ Niš će ući u redovan režim rada odmah nakon normalizacije isporuke prirodnog gasa od strane distributera.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde