Naslovna Društvo U Cineplexx Niš na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova naslova,...

U Cineplexx Niš na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova naslova, dva događaja i jedan filmski festival

0
PODELI
foto: Cineplexx Niš

U Cineplexx Niš na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova naslova, dva događaja i jedan filmski festival.

„Dragi Dejvid“ – od 2. novembra, 2023.

Jeziva priča je počela 7. avgusta 2017. godine kada je karikaturista Adam Elis počeo prepričavati događaje u kojima duh preminulog deteta teroriše njegov stan i pokušava mu oduzeti život. Njegov početni tvit snažno je odjeknuo među online publikom koja je počela deliti priču.

Trejler filma:

„Bučerov prelaz“ – od 2. novembra, 2023.

Smeštena u sedamdesete godine 19. veka, adaptacija književnog dela Džona Vilijamsa prikazuje Nikolasa Kejdža kao lovca na bivole koji primamljuje naivnog mladića u ambicioznu ekspediciju na Stenovitim planinama Kolorada.

Trejler filma:

„Trolovi: Bend na okupu“ – od 2. novembra, 2023.

Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio deo njenog omiljenog benda Brozon. Oni su se raspali kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije video svoju braću. Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog neverovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.

Trejler filma:

 

COMIC NIGHT „KAPETAN MARVEL 2“ – 8. NOVEMBRA, OD 20h

Comic night, 8. novembra, u Cineplexx Niš bioskopu. Pripremili smo poklone iznenađenja za najsrećnije.

Iako je Kerol povratila identitet koji su joj oduzeli pripadnici tiranske Kri vrste i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji, ona ponovo nosi teret destabilizacije univerzuma. Kada je dužnost dovede do Crvotočine povezane sa Kri revolucijom, njene moći mešaju se i prepliću sa moćima Kamale Kan, poznate kao Ms. Marvel, kao i sa moćima zaboravljene nećake, sada S.A.B.E.R. astronautkinje Monike Rambo. Ovaj izuzetan trio mora da nauči kako da zajedno i udruženo radi kako bi spasao univerzum.

Trejler filma:

 

PORODIČNI DAN „TROLOVI: BEND NA OKUPU“ – SUBOTA, 4. NOVEMBAR OD 12 DO 17 ČASOVA

Zakaži porodično druženje u omiljenom Cineplexx Niš bioskopu, u subotu, 4. novembra od 12 do 17 časova jer te očekuje nastavak fenomenalne animirane avanture ,,Trolovi 3: Bend na okupu” na Porodičnom danu uz poklone za sve mališane! Zanimljive radionice za mališane biće organizovane od 14 do 17 časova.

Trejler filma:

FESTIVAL SLOBODNA ZONA – OD 31. OKTOBRA DO 5. NOVEMBRA

19. po redu, Filmski festival Slobodna Zona otvara prostor za debate, promociju, preispitivanje i razumevanje ljudskih prava, društvenih pojava i problema u svetu i regionu. Slobodna Zona ohrabruje publiku da preispita svoje vrednosti, predrasude i podelu odgovornosti u socijalnom i kulturnom kontekstu u kojem živi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde