Naslovna Društvo Uručeno 18 ugovora preduzećima koja su ispunila uslove u okviru realizacije programa...

Uručeno 18 ugovora preduzećima koja su ispunila uslove u okviru realizacije programa lokalnog ekonomskog razvoja Grada Niša

0
PODELI

U okviru realzacije Programa lokalnog ekonomskog razvoja Grada Niša, za meru podsticanja konkurentnosti mikro, malih i srednjih preduzeća u vidu državne pomoći, danas u Gradskoj kući uručeno je 18 ugovora preduzećima koji su ispunili uslove predviđene javnim pozivom.

Dragana Sotirovski, foto:GP018

Nadam se da će vam ova pomoć biti dragocena u narednom periodu.Jako nam je drago da danas imamo ljude koji žele da započnu posao ili ga već rade. Vi kao preduzetnici i vlasnici malih i mikropreduzeća ste nam jako važni, zato smo odlučili da za 2024. godinu povećamo sredstva kojima ćemo vas podsticati da radite i zapošljavate druge. Vaše je da napravite idejui da krenete, a naše je da vas u tome podržimo“, poručila je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Foto:GP018

Dušan Dimitrijević ispred Dimex Solutions- a, preduzeća koje se bavi inženjerskim delatnostima i tehničkim savetovanjem naveo je da će mu dodeljena sredstva sigurno značiti, kao i da planira da novac uloži u instrument koji će dobrineti boljem poslovanju.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde