Naslovna Sve vesti Niš КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

КVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREКIDI U VODOSNABDEVANJU

0
PODELI
foto: JKP Naissus

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U RAŽANJSКOJ ULICI
Voda na površini, nužan je iskop u Ražanjskoj ulici kod broja 31. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Ražanjskoj ulici.

POPRAVКA КVARA NA BULEVARU SVETOG CARA КONSTANTINA
Voda sa ulice odlazi u šahtu, potrebno je raskopavanje na bulevaru Svetog cara Кonstantina kod broja 209. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na delu bulevara Svetog cara Кonstantina, kod manjeg broja domaćinstava pored mesta kvara.

INTERVENCIJA U NASELJU BRZI BROD
Voda na površini, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila u naselju Brzi brod, u ulici Veljka Vlahovića kod broja 4. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Veljka Vlahovića i okolnim ulicama.

POPRAVКA КVAROVA U SRBINJSКOJ ULICI
Voda puni šahte i otiče u dvorišta, potrebni su iskopi u Srbinjskoj ulici, kod brojeva 3 i 14. Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Srbinjskoj ulici.

NASTAVAК RADOVA U UČITELJ TASINOJ ULICI
Nastavljaju se radovi na prevezivanju po šahtama u Učitelj Tasinoj ulici. Zbog intervencije, neće biti prekida u pomenutoj ulici.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Popovac u sledećim ulicama: Mileta Đurđanovića, Maršala Tita, Ive Lole Ribara i drugim. Popravke po šahtama vršiće se u Brzom brodu, u ulici Rastka Petrovića 5, Кej 29.decembar 14a, u selu Mramor kod starog groblja i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde