Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus radovi foto JKP Naissus

POPRAVKA KVARA U NASELjU MILKA PROTIĆ

Veliko curenje, potreban je iskop u naselju Milka Protić, u Trećoj ulici kod broja 13. Zbog popravke vodovodne mreže, ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Milke Protić.

INTERVENCIJA NA GLAVNOM CEVOVODU

Zbog radova na vodovodnoj mreži, tokom dana je moguć prekid vodosnabdevanja u vremenskom periodu od 3 sata za korisnike na prostoru koji se snabdevaju sa pumpnih stanica Vinik istok 1 i Vinik istok 2 i na prostoru Borske ulice. Intervencija će trajati najkasnije do 15 sati.

POPRAVKA KVARA ISPRED FAKRIKE CUMTOBEL

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Brzi brod, kod fabrike Cumtobel (NS Radijatori). Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru naselja Brzi brod.

INTERVENCIJA U SELU GORNjI MATEJEVAC

Voda sa ulice odlazi u dvorište korisnika, potrebni su iskopi u selu Gornji Matejevac, u ulicama Obilićevoj br. 30 i Balkanskoj br.28. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutim ulicama a moguć je prekid i na prostoru sela Gornji Matejevac.

POPRAVKA KVARA U SELU DONjA TRNAVA

Voda na površini, potreban je iskop u selu Donja Trnava, u ulici Ljubiše Simića kod broja 6. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Ljubiše Simića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulicama: naselje Branko Bjegović – Miročka 9, Popovac – Mileta Đurđanovića 57, Vase Čarapića, drugi prilaz, broj 28, Braće Ignjatovića 13, Kej 29.decembar 14a, Vase Čarapića, drugi prilaz, broj 45a, Hum – Danila Price bb, Bulevar 12. Februar br. 29a, Trupale – vodnika Dejana Mitića 53b, Jeremije Živanovića br. 7, Dravska 11, Gornji Matejevac – potp. Blagoja Radića 6, Pasi Poljana – Lužničkih Srba 1, Čedomira Krstića 8, Živana Živanovića bb, Ljubiše Cvetkovića Robija, Petra Iljiča Čajkovskog 5, Šumarska bb, Velikojastrebačka 2, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde