Naslovna Društvo Održan prijem građana koji imaju problem sa strujom

Održan prijem građana koji imaju problem sa strujom

0
PODELI

Stanovnici Nišavskog okruga, koji imaju problem sa strujom, imali su danas novu priliku da kroz razgovor sa gradonačelnicom Niša, predstavnicima „Elektroprivrede“, „Elektrodistribucije“ probaju da nađu rešenje svojih dugogodišnjih problema.

Mnogi građani ne mogu da se priključe na struju zbog neozakonjenog objekta ili zbog nerešenih imovinskih odnosa, te kroz razgovor sa predstavnicima Grada i energetskog sektora mogu iz prve ruke da saznaju kako da reše te probleme.

Jedan meštanin Novog Sela je medijima izneo svoj problem. On je naveo da je problem lako rešiv, te da bi trebalo vrlo brzo da dobije priključak za struju.

Saša Bogdanoić, foto:GP018

Šest, sedam godina kako sam kupio kuću, i od tad nema struje, jer se prethodni vlasnik zamerio s komšijom koji ne da saglasnost da se povežem na njihov stub u njihovom dvorištu. Nije mi problem, hoću da platim i priključak i stub, ako treba. Obećali su mi da će taj stub da se izmesti na javnu površinu i da se postavi još jedan stub, da bih mogao da se povežem“, rekao je Saša Bogdanović iz Novog Sela.

Medijama se nije obratio niko iz „Elektroprivrede“, „Elektrodistribucije“, ni gradonačelnica Niša.

Medijama je dostavljena zvanična informacija da je podnet 151 zahtev, uz 120 izrađenih rešenja. Uplaćeno je 111 a izrađeno 110 priključaka. Dodaje se i da je izvršen 91 priključak na elektrodistributivni sistem.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde